Удовлетвореността от Welmax нараства: Борбата с измамниците набира скорост!

Удовлетвореността от Welmax нараства: Борбата с измамниците набира скорост!

Времето минава и Welmax затвърждава позициите си на пазара вече повече от 20 години. Удивително е колко много успяхме да направим и да постигнем през това време. За това време сме спечелили повече от 1 000 000 доволни клиенти в цяла Европа, включително и в България. В името на доброто име на нашата компания, както и на нашите клиенти, ние не оставаме безразлични към действията на измамниците, които умишлено нанасят удари на нашата индустрия. Действията ни са категорични, а конкретната стратегия, която приложихме, вече дава резултати. Можете да бъдете спокойни, когато купувате продукти на Welmax.

Последните седмици, особено в България, бяха изключително натоварени поради желанието да защитим доброто име на нашата компания. Противозаконните действия на измамниците имаха за цел да накарат доверието в нас да спадне, но никой не успя. Имаме голям късмет, че през годините сме изградили своя имидж и доверието на клиентите, които няма да се подведат по манипулациите на фирми, които се представят за нас. Наясно сме, че нашият бранш е труден, взискателен и склонен към неуспехи, но като експерти сме доказали през годините, че действайки законосъобразно, можеш да постигнеш много.

Продуктите, които предлагаме, са винаги добре обмислен и изпитан избор, който има за цел да улесни ежедневието на нашите клиенти. Преди да ги пуснем в продажба, ние сами провеждаме стотици тестове, отговаряме на собствените си въпроси и решаваме, че те ще допълнят нашата гама. Знаем, че клиентите очакват с нетърпение новите продукти, защото от години купуват нашето оборудване. Това е огромен комплимент за нас като компания, че можем да се радваме на такова огромно доверие. В днешния ден и новата технологична ера е толкова лесно да загубим редовните си клиенти, които са нетърпеливи да изпробват нови решения. Въпреки това Welmax е изградила толкова силни позиции на европейския пазар, че този проблем не ни засяга. Благодарим ви за доверието, което е най-голямата ни мотивация да продължим.

По отношение на борбата с измамниците вече сме предприели конкретни мерки, които дават осезаеми резултати. Стратегията ни включва не само обучение на служителите ни, които се занимават пряко с обслужването на клиенти, но и излизане навън, за да образоваме хората, които купуват нашите продукти. Понякога не е лесно да се провери дали си имате работа с измамник, но все пак насочването към правилните стъпки може да помогне. Затова не забравяйте, че можете да проверите всеки представител на Welmax по неговите лични данни, като се консултирате с нашата гореща линия. Освен това компаниите, които нарушават закона, най-често използват проблемите с възстановяването на суми в своя полза. Как се случва това? Те ви информират, че можете да върнете продукта директно в дома си – представител трябва да дойде и да вземе стоката. В действителност никой не се появява и по този начин 14-дневният срок за връщане изтича.

Ако се притеснявате или изпитвате неудобство от някоя от тези ситуации, моля, не се колебайте да се свържете с нашата линия за помощ. Ако сте сигурни, че сте станали жертва на измама, моля, съобщете за ситуацията на съответните органи, а също и на нас. Ние казваме категорично НЕ на подобни действия и ще направим всичко по силите си, за да се борим с престъпниците. Действието в рамките на буквата на закона винаги е било в основата на нашата дейност. Не сме съгласни да се трупат незаконни печалби за сметка на нашата компания, която от години работи по законен начин, изграждайки своите позиции на пазара и сред клиентите.

Вярваме, че нашата стратегия за противодействие на измамниците ще бъде толкова ефективна, че и ние, и нашите клиенти ще можем да бъдем спокойни за по-нататъшното си сътрудничество.