Панаир BeeFree

Панаир BeeFree

Панаирът BeeFree е уникално събитие, което се проведе на 1-2 декември на панаира EXPO XXI във Варшава. Ние присъствахме, за да споделим знанията си с други експерти.


Панаирът BeeFree е уникално събитие, което се проведе на 1-2 декември на изложението EXPO XXI във Варшава. Присъствахме, за да споделим с вас знанията за здравето и как да се грижим за него заедно с други експерти.


Панаирът BeeFree, който се проведе на 1-2 декември на EXPO XXI във Варшава, беше страхотно събитие, по време на което, в сътрудничество с други експерти, споделихме с вас знанията как да се грижите за здравето си, давайки ви много съвети и практически съвети.


Наши експерти присъстваха на събитието, като представиха оборудване и съвременни технически решения, улесняващи грижата за здравето и отговориха на вашите въпроси.


Бяхме активни и в зоната на кулинарните работилници, където проведохме демонстрации на здравословно готвене в съдове Welmax. Представихме ви как да готвите здравословно, вкусно и… бързо. Бихте могли да опитате вкусна грахова супа, приготвена за няколко минути или сладкиш, изпечен в … тава. Да да. Ние го представихме на живо и можете да вземете активно участие в работилниците. Благодарим на всички участници в събитието, които готвиха с нас за общото удоволствие от здравословното готвене.


Кулинарни работилници в съдове Welmax бяха проведени и от добре познатата и популярна Кашя Янковска, т.е. майка на алергичен готви, която всъщност използва нашите ястия ежедневно. Тя изтегли и най-важната награда за вас, нашия прекрасен Multiwar. Подготвили сме ви много изненади, които разиграхме по време на панаира. Винаги си струва да си с нас!