Нова визуална идентификация

Нова визуална идентификация

Горди сме да обявим, че марката Welmax току-що обнови своята визуална идентичност! Новата ни идентичност е по-модерна, иновативна и по-добре отразява ценностите, които следваме.


Нашата цел е непрекъснато да подобряваме нашите продукти, за да помогнем на хората да водят здравословен начин на живот. Затова избрахме нови цветове и форми, които са по-представителни за нашата визия и мисия. Сега можем да се похвалим с модерен, свеж и динамичен имидж, който отразява по-добре това, което правим.


Освежено е не само нашето лого, но и цялата ни идентичност. Промените включват нови цветове, шрифтове и графични стилове, което придава на нашата марка по-последователен и персонализиран вид. Нашето ново лого вече е по-минималистично и четливо, като същевременно отразява нашата мисия.


Ние сме много развълнувани да покажем нашата нова визуална идентичност на света и сме уверени, че нашите клиенти също ще бъдат доволни от този свеж нов облик. Като компания, ние се стремим постоянно да развиваме и подобряваме нашите продукти и услуги, а новата ни визуална идентичност е следващата стъпка по този път.