Медицински продукти

Иновативни медицински продукти

Това е нещо повече от ново качество на въздуха. Това е ново качество на живот.

Първият и единствен в света безфилтърен освежител на въздух. Създаден в лабораториите на NASA, сега той е достъпен и за Теб. Преди около десетина години NASA разработи технология за елиминиране на свободните органични съединения във въздуха на борда на Международната космическа станция. Днес тази технология, използвана в Airocide© се използва във фабриките за хранителна промишленост, за да се премахнат от въздуха микроорганизмите и газовете, в складовете, за да се избегне разпространението на плесен и в големите търговски вериги. Технологията може да бъде открита дори в лекарските, стоматологичните кабинети и дори в училищата, където почиства въздуха от вируси и бактерии. Сега и Ти можеш да се възползваш от нея в дома си.

Luminette – очила за светотерапия

Ефективността на лампата за светотерапия зависи от регулярността на нейното прилагане. В практиката често е трудно човек да остане неподвижен, с лице, насочено към лампата за светотерапия (обикновено за около 30 минути). Luminette© е преносим и лек (63г) уред, който не Те ограничава и не Те заслепява, като едновременно с това винаги осигурява ефективна терапия! Благодарение на иновационния оптичен механизъм, потокът от светлина попада в окото по естествен начин, също като слънцето и достига до долните части на ретината, област, особено богата на фоторецептори (които са необходими за използването на действието на светлината)

Масажор “Salute”

Масажиращите глави са изработени от истински нефрит. Природните сили на нефрита са подсилени от допълнителната функция затопляне. Така се увеличава интензивността на натуралното излъчване на инфрачервените лъчи, като те проникват дълбоко в мускула, заедно с топлината. Топлината за миг преминава през камъка, за да може да бъде веднага почувствана. По време на този процес мускулите вече леко се отпускат от кръговите движения на масажиращите глави, като по този начин намаляват схващанията и втвърдяванията на мускулите. Допълнителната вибрация освен това подобрява кръвообръщението и работата на лимфната система. Кръвообръщението постепенно се подобрява, а детоксикацията на организма се ускорява.

Бавно оборотна сокоизстисквачка “Salute”

Бавно оборотна фреш машина „Salute“ извлича сок без да смила, отличава се с бавно изтискване, така, че натуралният вкус и хранителните елементи на плодовете и зеленчуците да се запазят. Дизайнът е с двоен ключ, което прави уредът по-безопасен.

Пречиствател за въздух Cirrus

Пречиствателят за въздух Cirrus използва високоефективни HEPA филтри с активен въглен, има технология за почистване чрез стерилизация и възстановява правилното качество на въздуха благодарение на вградения йонизатор.