Съдове
Светът на здравословното готвене

Съдове Welmax ще те накарат да забравиш за излишната мазнина, а
освен това може да ги миеш в съдомиялна.

Грил-тиган

диаметър 32 cm

Пърженето никога не е било толкова приятно. Не е необходимо да добавяте излишна мазнина, за да може ястията, които предлагате да предизвикат възторг у Вашите близки, а благодарение на иновативното, незалепващо покритие, е достатъчно само да забършете с кърпа.

Тава

Съдове, идеални за печене. Изготвени от стомана с най-високо качество. Позволяват бързо, икономично и здравословно да се приготвят дори най-изисканите ястия. Месото, изпечено в тавата е хрупкаво на повърхността и сочно отвътре.

“Съдът има няколко нива,
което позволява едновременното печене и приготвяне на
ястия на пара.”

Мултикукър DUO

Незаменимо устройство за бързо приготвяне на вкусни и здравословни ястия. Поради плътното си затваряне в съда се образува голямо налягане, благодарение на което процесът на готвене се съкращава многократно.
“Традиционните гозби се приготвят за няколко минути:
пилешка супа – 7 минути,
свинско със зеле – 15 минути,
джолан – 45 minut.
Комплектът е обогатен с допълнителен съд с акутермично дъно и индукционна вложка с обем 4 литра.”

Комплекти

Благодарение на изключителните комплекти от съдове никое предизвикателство в кухнята вече не е непреодолимо. Освен съдовете в комплектите ще намерите и аксесоари, които позволяват създаването на комбинирани съдове или уникална кулинарна пирамида, както и удобно ренде за зеленчуци.

Ножове Puro

Ножовете Welmax са комплект от 5 кухненски ножа, които са незаменим елемент на всеки дом. Остриетата за ножове са изработени от най-висококачествена неръждаема стомана, което ви позволява да изпълнявате всички, дори и най-взискателните задачи в кухнята. Благодарение на дръжката, изработена от много устойчива пластмаса, ножовете лежат добре в ръката и дават удовлетворение при употреба.