Сертификати и награди

Добра Марка 2015

За почистваща система Elektra Easy Plus

Награда на Клиента за Откритие на 2015 година

Наградата на Клиента/ Потребителя е признавана в резултат на национално допитване. Клиентите са помолени да изразят мнението си относно продуктите, обект на интернет търговията. Всяка година е изследвано мнението на поне милион души, за да се установи кои продукти са най-популярни в определени категории.

Сертификат за съответствие на рехабилитационни продукти

Нашите клиенти спят спокойно С голямо удоволствие ви информираме, че за нашите продукти, произведени от натурална вълна сме получили сертификат за съответствие

Сертификат Woolmark

Сертификат Woolmark 2015-2016

НАЙ-ВИСОКО КАЧЕСТВО ПРОДУКТ НА 2014 ГОДИНА

Програмата за промоция на предприемачеството и износа във Варшава – награда за нашия профилактично-рехабилитационен матрак, продукт на 2014 година. Благодарение на тази награда Клиентите ни могат да бъдат сигурни, че купуват продукти с най-високо качество.

НАЙ-ДОБРА ФИРМА НА2014 ГОДИНА

Фирма Welmax от години е носител на престижната награда Фирма на годината. За нас това е изключително постижение, тъй като ние винаги се стараем да се грижим както за нашите Клиенти, така и за нашите Служители. Нашата цел е последователната и постоянна доставка на продукти с най-високо качество във Вашия дом, затова тази награда е толкова важна за нас.

ПРОДУКТ С НАЙ-ВИСОКО КАЧЕСТВО ЗА 2014 ГОДИНА

Програмата за промоция на предприемачеството и износа във Варшава – награда за нашия профилактично-рехабилитационен матрак, продукт на 2014 година. Благодарение на тази награда Клиентите ни могат да бъдат сигурни, че купуват продукти с най-високо качеств

Сертификат ЕСО5

Признат от Института по текстилни технологии CERTEX

Сертификат “Безопасен за деца”

Издаден от Института по тъкани и текстилопроизводство, даващ ни правото да обозначаваме нашите продукти със знак “Безопасен за деца”

Сертификат “Полезен за човека”

Издаден от Института по тъкани и текстилопроизводство, даващ ни правото да обозначаваме нашите продукти със знак “Полезен за човека”