Бельо
здравословно е да се наспиш добре

бельото Welmax е здравословен сън в продължение на години

Цвете Лотос светъл цвят

Колекция Цвете Лотос светъл цвят е вълнено бельо с деликатна текстура, идеална както за по-млади, така и за по-възрастни хора

Раждането на Венера

Колекцията бельо Раждането на Венера е светло бельо с деликатен десен на ядки, който идеално подхожда на скромен, но направен с много вкус, интериор. Кремовия цвят в спалнята в съчетание с натурална вълна с деликател косъм ще придаде чувство на комфорт на всеки човек, дори след тежък работен ден.

Камила

Колекцията бельо Камила ще задоволи дори най-взискателния вкус. Завивката от ексклузивна вълна осигурява комфортен сън. Тя е деликатна и приятна на допир. Съществува възможност да се поръча завивка с индивидуални размери. Офертата включва и възглавница с профилактично-рехабилитационна форма, препоръчвана от ортопедите и осигуряваща здравословен и дълбок сън.

Меринос

Бельото Меринос е изработено е мериносова вълна – овце от испанска порода, отглеждани основно в Австралия и Нова Зеландия. Това е т.нар. късовлакнеста, много тънка вълна (диаметър от 18 до 23 микрона), мека, деликатна, приятна на допир.

Домашни дрехи и обувки

Изработени от най-високо качество мериносова вълна – испанска порода овце, отглеждани основно в Австралия и Нова Зеландия. Тя е късовлакнеста, много тънка, мека, деликатна и приятна на допир. При контакт с тялото извършва специален микромасаж, който засилва кръвообращението. Мериносовата вълна позволява да се запази подходящата температура на тялото и предпазва от прекомерно потене.