Aquamenti

Aquamenti е най-новото ни решение за всички заети хора, които обичат да поддържат дома си чист. Нашият робот Aquamenti без поддръжка без усилия почиства дори най-високите стъклени повърхности.
Aquamenti е най-новото ни решение за всички заети хора, които обичат да поддържат дома си чист.

Нашият робот Aquamenti без поддръжка без усилия почиства дори най-високите стъклени повърхности. А вие в същото време ще направите нещо съвсем различно. Удобно, нали?

Ако нямате време за отнемащо време почистване на прозорци, вашите стъклени повърхности са много високи и не можете да ги почистите безопасно, тогава Aquamenti, нашият робот за почистване на прозорци, който не се нуждае от поддръжка, е идеалното решение за вас.
Включвате го, поставяте го на повърхността и избирате режима на работа. Това е всичко! Aquamenti вече знае в коя посока да тръгне и какво да направи за вас. През това време можете да направите нещо съвсем различно. След измиване на дадена повърхност, роботът ще ви уведоми, че друг ще започне следващата задача. След това ще решите коя повърхност искате да видите чиста и лъскава в дома си

Aquamenti – почистването на прозорци никога не е било толкова лесно!

Устройството е леко, лесно за използване и позволява безопасно почистване на плоски повърхности на различни височини. Освен това е защитен срещу възможни падания от височина. Всичко, което трябва да направите, е да почистите подложките за почистване след приключване на работата. За удобство комплектът включва няколко комплекта от тях. Устройството е удобно и за използване от възрастни хора, които нямат физическа възможност да почистват повърхностите на прозорците.