Светът на Welmax

Онова, което ни свързва е здравият
подход към живота…

Животът на всеки от нас е една безкрайна история, изпълнена с необикновени събития и обикновени преживявания.

Welmax черпи вдъхновение от ежедневието, в което заедно правим най-обикновени неща – готвим, чистим, спим. Именно с мисълта за такива обикновени дни и нощи, вече от няколко десетки години, фирмата доставя решения, благодарение на които клиентите се чувстват изключително комфортно и се радват на добро здраве.

В центъра на интересите ни са онези сфери от живота, които за нас са най-важни – чистота, хранене и почивка. Предложенията на фирма Welmax произлизат от природата и отговарят на най-съществените потребности като същевременно определят нови стандарти, превърнали се в образец за другите.

Именно затова сме приготвили за Вас специални колекции от постелно бельо с най-високо качество, съдове за приготвяне на здравословни и вкусни ястия и широка гама от почистващи системи, за да може домът Ви да бъде още по-здравословен, а Вие да се чувствате колкото се може по-добре в него.

Фирма Welmax е многократно високо оценявана и награждавана за качество, дизайн и подход към Клиента. Многократно е награждавана със „Сертификат Grand Prix на Велкополша” под почетния патронаж на областния управител, със златен медал на „Академията на полския успех”, получила е титлата „Луксозна марка на джентълмена” през 2009 и 2011 година, а също така на титлата „Продукт VIP качество 2013”, многократно на марката Welmax е признаван „Сертификат за най-високо качество на продукта” още от 2011 година. Фирмата с голямо желание предоставя своите продукти за изследване на качеството и се радва на „Сертификат за най-високо качество” , признат от Центъра за изследване и контрол на качеството, както и то Велкополското дружество за изследване на качеството, който е отличил фирмата през 2005 година.

Ние сме член на Велкополския съюз на работодателите, който е част от Полската конфедерация на частните работодатели Левиатан.