Работата във Welmax е нещо повече от симпатични срещи в подбрано общество. Ние всеки ден помагаме на другите да постигнат щастие, като реализираме мисията на здравното образование, базирана върху най-важните ценности за нас.
Отговорността спрямо другите хора и околната среда е причината в нашия екип да попадат само хора, които проповядват същите принципи, които представлява цялат организация и допълнително успяват да привнесат неповторима частичка от себе си, за да могат нашите Клиенти да получат по-голямо удобство, спокойствие и комфорт.

„ Свързва ни здравословният подход към живота…“

Независимо от позицията, която заемат във фирмата, всички служители на Welmax искат да оказват позитивно влияние върху обществото, част от което те са и върху околната среда, която ни дарява с толкова блага.
Непрекъснато търсим все нови и още по-добри методи на действие, които ще ни помогнат да постигнем мечтите си.
Затова непрекъснато търсим за сътрудничество хора, изпълнени със страст, споделящи нашите ценности и духа на просперитета; търсим онези, които вярват в доброто по света, вярват в другите и които умеят сами да поемат нещата в свои ръце и да поемат напред!

Нашето кредо е: