Съдове
Светът на здравословното готвене

Съдове Welmax ще те накарат да забравиш за излишната мазнина, а
освен това може да ги миеш в съдомиялна.

Грил-тиган

диаметър 32 cm

Пърженето никога не е било толкова приятно. Не е необходимо да добавяте излишна мазнина, за да може ястията, които предлагате да предизвикат възторг у Вашите близки, а благодарение на иновативното, незалепващо покритие, е достатъчно само да забършете с кърпа.

Малък тиган

диаметър 20 cm

Перфектно изпържени зеленчуци или лека риба, приготвени без добавка на мазнина, са идеалния елемент на здравословната диета. Благодарение на малкия тиган лесно ще приготвите ястия на малки порции или ще запържите добавки към основни ястия.

Тава

Съдове, идеални за печене. Изготвени от стомана с най-високо качество. Позволяват бързо, икономично и здравословно да се приготвят дори най-изисканите ястия. Месото, изпечено в тавата е хрупкаво на повърхността и сочно отвътре.

„Идеална за по-големи меса,
риба и дивеч.”

„Съдът има няколко нива,
което позволява едновременното печене и приготвяне на
ястия на пара.”

Съдове

Празничната трапеза, семейните вечери и посрещането на гости никога досега не са били толкова лесни за приготвяне. Изключителният кухненски съд с обем 13 литра позволява приготвянето на ястия за много хора. Отлично се справя с приготвянето на супи и такива ястия като свинско със зеле или боб чорба.

Мултикукър DUO

Незаменимо устройство за бързо приготвяне на вкусни и здравословни ястия. Поради плътното си затваряне в съда се образува голямо налягане, благодарение на което процесът на готвене се съкращава многократно.
„Традиционните гозби се приготвят за няколко минути:
пилешка супа – 7 минути,
свинско със зеле – 15 минути,
джолан – 45 minut.
Комплектът е обогатен с допълнителен съд с акутермично дъно и индукционна вложка с обем 4 литра.”

Комплекти

Благодарение на изключителните комплекти от съдове никое предизвикателство в кухнята вече не е непреодолимо. Освен съдовете в комплектите ще намерите и аксесоари, които позволяват създаването на комбинирани съдове или уникална кулинарна пирамида, както и удобно ренде за зеленчуци.